Björn Persson

Björn Persson

Björn har över 20 års praktisk erfarenhet i branschen.

Han har under de senaste tio åren drivit införandet av Scrum och Agilt i team och på företag i roller som Scrum Master, Agil coach, utbildare samt rådgivare till management.

Hans kurser är uppdaterade med det senaste om Scrum från Scrum.org. Sessionerna är interaktiva med mycket övningar och blädderblock (istället för power-point).

Dina frågor och erfarenheter används som fallstudier i kursen så att du omedelbart kan använda dina nya kunskaper och förmågor när du kommer hem till ditt företag.

Man lär sig bättre när det är roligt så anmäl dig till kursen och låt oss ha ett par kul och lärorika dagar tillsammans!

bjorn.persson@proagile.se· +46 708 13 74 74


Senaste bloggposter:

ProAgile Advent calendar 2018

december 13, 2018

Följ med lokala agil-experter såväl som internationella i årets julkalender! Lär dig tex om att visualisera värdeströmmar med Marcus Hammarberg, eller varför inte lära dig rita? För alla kan rita enligt Maja Larsson i lucka 11! Följ hela julkalendern här. https://youtu.be/iWJNAaw_8tE

Under min karriär med att jobba i team och coacha team har jag haft en enkel inställning till vad som är viktigt för kontorslokaler och att få ett utvecklingsteam att trivas och jobba bra: “Ge teamet möjlighet att sitta tillsammans!” Utmaningar Det kan låta enkelt men i praktiken har jag stött på en hel del […]

Alla bloggposter från författaren