Drömjobb

Har du ditt drömjobb? Hur vet du om du har det? När måndag morgon känns helt okej? Hur kan du få ihop livet så att du kan följa alla dina drömmar?

I flera år ställde jag liknande frågor till mig själv. Jag hittade nog aldrig något bra svar. Innan jag var 26 år var jag inne i den där väggen två gånger. Varför? Överambitiös, alldeles för envis, alla andras behov kom framför mina egna och viljan att visa att jag kan.

Sen fick jag äran att bli mamma – då ändrades hela mitt liv. På otroligt många sätt, allting till det bättre om du frågar mig. Dag för dag utvecklades min dotter och gjorde enorma framsteg. Jag satt bredvid och hejade på, hjälpte henne med allt jag kunde. Wow, kan inte livet alltid vara såhär tänkte jag!? Att jag får vara med och hjälpa andra, se dem hitta sina svar och utbrista i glädje.

Vad gillar du att göra? Vad är viktigt för dig? Frihet och ledighet, lön, kollegor eller att få arbeta med den nyaste tekniken? Vart ser du dig själv om ett, tre och fem år? Vilka steg kan du ta och vad kan du göra för att komma dit?

Det tog ett litet tag, alla mina vägar hit har varit bra erfarenheter och jag är så tacksam för att vara här. På ProAgile. Ett företag som älskar människor. Som så genuint bryr sig om andra personer och vill dem väl. Varje dag arbetar vi med att göra arbetsplatser bättre – det är så himla skoj, givande och helt enkelt kalasbra!

Stort lycka till med dina drömmar! 🙂

Gilla och dela gärna det här inlägget:

augusti 15, 2018

Tags:LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Follow by Email