ProAgile berikas återigen, välkommen Laszlo Fischer!

ProAgile berikas med Laszlo Fischer

ProAgile rekryterar Laszlo Fischer

På ProAgile berikas vi då och då med fantastiska människor. Vi kallar det inte att rekrytera, utan föredrar att se det mer som att vi inleder en relation. För att en relation ska fungera behöver båda parter både ge ut och ta emot. Vi på ProAgile investerar i våra relationer och vi har alla nåt att bidra med.

Vår senaste stjärna heter Laszlo Fischer. Han har nu varit en del av ProAgile ungefär en månad. Vi är mycket glada och stolta att ha med honom på vår resa. Han är en mycket duktig och ambitiös Scrummaster. Han är en agil coach att luta sig emot när det blåser snålt längs med den agila resan.  Han är är en god lyssnare och finns alltid tillgänglig om man vill bolla en idé. Det är bra egenskaper att ha om man jobbar som agil coach. Vill du lära känna honom mer så finns han oftast på Lindholmen.

Nuvarande laguppställning

Vi är just nu sex agila coacher och en ekonomiassistent på ProAgile. Vår ekonomiassistent heter Any och hon fungerar som spindeln i nätet för mycket av det praktiska. Utan henne hade inte vi andra inte kunnat göra våra jobb. Hon förbereder kurser, håller ordning på all administration och sköter om vårt kontor. Kom gärna förbi på Bror Nilssons gata 5 och träffa henne eller någon annan av oss och ta en kopp kaffe. 

Vår affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att bli mer agila och att hitta nästa steg på sin resa. Vi vill attrahera engagerade människor som brinner för samma saker som vi. När vi träffar någon entusiast som delar våra värderingar och vår mission så vill vi gärna etablera någon form av relation.

Medarbetare på ProAgile
Gilla och dela gärna det här inlägget:

oktober 27, 2017LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Follow by Email