Tjänster

Vi erbjuder konsulter, utbildningar, förändringscoachning och mentorskap för alla nivåer och roller i er organisation.

Vi har jobbat i femton år med agila transformationer och har hjälpt över 50 organisationer. Både i sverige och tillsammans med de ledande internationella nätverken. En sak som vi har lärt oss är att det är många aspekter att ta hänsyn till för bästa möjliga resultat. Vilka lösningar som passar bäst för just din organisation beror på en mängd olika saker.

Hur er lösning ska se ut är inget man kan slå upp i en bok eller kopiera rakt av från en annan organisation.
Genom åren har vi dock upptäckt att det finns vissa stationer och platser längs den agila resan som bör besökas för bästa möjliga resultat. Genom oss får ni sällskap med en erfaren resenär på er resa. Vi guidar er till exotiska platser och hjälper er att få maximalt utbyte av er satsning. Vi kan leda er förbi de värsta träsken. Även om vi inte vet exakt var vi är på väg så har vi packningen full av tekniker som tar oss fram tillsammans så snabbt som möjligt. Vi har beprövade tekniker för navigation i både storm och gassande sol. Både benbrott och skavsår har vi varit med om förut och vi kan visa er på olika sätt att hantera läget!
Vi lovar er en upplevelse fylld av både strapatser, motgångar och glädje. Vårt slutmål är alltid att ni ska fortsätta långt bortom dagens utforskade terräng.
Vårt coachingerbjudande, den agila resan, är bara tillgängligt för de som tar upptäckande på allvar. Är din organisation en av dem så hör gärna av dig. Låt oss se om vi kan kartlägga lite ny terräng tillsammans!

LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Follow by Email