Välkommen Lisa Sandberg

Lisa Sandberg

I februari i år började Lisa Sandberg hos oss. Hon är en erfaren agil coach och Scrum Master som kommer att komplettera oss väldigt bra. Hon brinner för att hjälpa andra att växa och utvecklas. Därmed passar hon väldigt bra på ProAgile. Vi frågade Lisa några frågor, här är hennes svar.

Vilka 3-4 saker värdesätter du högst i (arbets-)livet, hur prioriterar du dessa mot varandra och varför?

-Frihet och flexibilitet, att kunna påverka, att ha kul på jobbet och att ständigt utvecklas.

Varför? Först och främst måste jag få HELA livet att funka, annars kommer jag inte vara en bra mamma eller prestera på jobbet.

Jag skulle tycka det var jättetråkigt att inte känna att det jag gör har betydelse, då skulle jag snart bli uttråkad.

Jag är en teamspelare och har alltid tyckt att det är viktigt att ha kul på jobbet. Har man kul och trivs så blir resultatet automatiskt bättre tror jag.

Slutligen är jag väldigt nyfiken av mig och vill gärna lära mig och prova nya saker. Jag kan nog stå ut med att inte utvecklas konstant ifall jag trivs på jobbet och med kollegorna. Samtidigt utvecklas man ständigt genom alla fantastiska människor man möter i det här jobbet.

Välkommen till ProAgile, Lisa Sandberg!

Gilla och dela gärna det här inlägget:

mars 27, 2018LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Follow by Email