Generic placeholder image Generic placeholder image

Team starter

Målgrupp

Nya och existerande team som vill bli ännu bättre på att:

  • Leverera fantastiska produkter och tjänster
  • Växa som ett team
  • Ha kul på jobbet
  • Utvecklas som individer

Bakgrund

Studier visar att de flesta populära idéerna runt ”teambuilding” tyvärr inte ger någon som helt effekt. Se t ex Wheelan (2009).

I vår workshop förekommer inga mänskliga pyramider eller lianer. Inte heller håller vi hand, sjunger sånger eller kramas. Om ni inte själva tar initiativ till det dvs 😉

Vår intensiva team kickoff workshop är istället baserat på ett koncept med bred förankring i forskning. Genom vårt arbete med agil coaching har vi haft möjlighet att under många år prova ut och förfina upplägget. Vi har nu en mycket effektiv, energigivande och kul workshop som vi kan dela med oss av till er!

Hur går det till

Veckan innan workshopen skickar vi ut lite info så att den som vill kan förbereda sig, t ex fundera på vad som skulle kunna göra dem personligen riktigt motiverade att delta i teamets uppgifter.

Vår instruktör guidar sedan teamet igenom två intensiva dagar. Kärnan av workshopen är ett antal guidade diskussioner och övningar runt:

  • Mål
  • Motivation
  • Var och ens färdigheter
  • Arbetssätt
  • Gruppdynamik

Sessionen har också några mindre inslag av utbildningskaraktär. T ex pratar vi om idéer runt problemlösning och konflikt.

Från workshopen kommer teamet med ny inspiration, nya ambitioner och nya överenskommelser om hur de ska arbeta tillsammans. Resultaten kan hängas upp på väggarna och med fördel användas vid kommande retrospektiv för att följa upp planerna.

Anmäl intresse för Team starterRekommendationer

Vi använde oss av Cedurs Teamstart Workshop för att få en flygande start av ett nytt team. Det var en rolig och framförallt mycket nyttig övning och teamet står nu bättre rustade att starta första sprinten tillsammans. Jag kan verkligen rekommendera detta som en praktisk och lite annorlunda övning för team.

Andreas Sandberg, Consultant Manager, HiQ

Det hade tagit flera år att lära sig de här sakerna om varandra om vi inte gjort det här. Superbra!

Workshopdeltagare

Omfattning: 2 dagar 9-16

Pris: Kontakta oss för offert

Avbokningsregler